Закрити
Наверх Наверх

Роуз Леслі
Rose Leslie

Роуз Леслі
9,8 
5 голосів
Оцінити:

Дата народження: 09 лютого 1987 (zodiac водолій)

Місце народження: Абердін (Шотландія)

Діяльність: актриса

Досягнення: Світову популярність їй принесла роль "здичавілу" Ігрітт у масштабному телепроекті каналу НВО "Гра престолів". Визнана найкрасивішою дівчиною світу за версією журналу People

Народилася 9 лютого 1987 році в Абердіні (Шотландія). При народженні отримала повне ім'я Роуз Елеанор Арбетнот Леслі. Виросла у фамільному замку XV століття Ликлихед, будучи третьою з п'яти дітей Себастіана Арбетнота і Кандиди Мері Леслі.

Походить зі стародавнього шотландського клану Леслі, який дав світові чимало військових, політичних і державних діячів, у тому числі в Росії. Сім'ї Леслі належить також фамільний замок XII століття Уортхилл в графстві Абердін.

Відвідувала початкову школу в Рейні, потім навчалася в приватній школі "Милфилд".
У 2005-2008 роках навчалася на трирічних акторських курсах при престижній Лондонській театральній академії, по закінченні яких отримала диплом бакалавра мистецтв.

Дебютувала в 2008 році в телевізійному фільмі "Пригоди за кордоном".
Володарка Шотландської премії БАФТА в номінації "Юні дарування", за роль в телевізійному фільмі "Нове місто" (2009).

Народилася 9 лютого 1987 році в Абердіні (Шотландія). При народженні отримала повне ім'я Роуз Елеанор Арбетнот Леслі. Виросла у фамільному замку XV століття Ликлихед, будучи третьою з п'яти дітей Себастіана Арбетнота і Кандиди Мері Леслі.

Походить зі стародавнього шотландського клану Леслі, який дав світові чимало військових, політичних і державних діячів, у тому числі в Росії. Сім'ї Леслі належить також фамільний замок XII століття Уортхилл в графстві Абердін.

Відвідувала початкову школу в Рейні, потім навчалася в приватній школі "Милфилд".
У 2005-2008 роках навчалася на трирічних акторських курсах при престижній Лондонській театральній академії, по закінченні яких отримала диплом бакалавра мистецтв.

Дебютувала в 2008 році в телевізійному фільмі "Пригоди за кордоном".
Володарка Шотландської премії БАФТА в номінації "Юні дарування", за роль в телевізійному фільмі "Нове місто" (2009).
У 2010 році грала у п'єсі "Бедлам" (Bedlam), яка з успіхом йшла в знаменитому лондонському театрі "Глобус".
Наступною сходинкою в її кар'єрі стала участь у відомому британському телесеріалі "Абатство Даунтон", в якому вона знялася в ролі покоївки Гвен (2010).

У 2011 році була затверджена на роль "здичавілу" Ігрітт (Ygritte) у масштабному телепроекті каналу НВО "Гра престолів".
У 2012 році знялася у фільмі "Зараз саме час", головні ролі в якому виконали Дакота Фаннінг і Джеремі Ірвін.
У 2014 році отримала роль відьми у фільмі режисера Брека Айснера "Останній мисливець на відьом". Партнерами Роуз по знімальному майданчику будуть Вин Дизель і Майкл Кейн.

Спеціалізується на сценічних поєдинках.

Фільмографія:
2008 - "Пригоди за кордоном" (Banged Up Abroad), роль Кім;
2009 - "Нове місто" (New Town), роль Ріан
2010 - "Абатство Даунтон" (Downton Abbey), роль Гвен Доусон
2011 - "Злочини минулого" (Case Histories), роль Лора Вайр
2012 - "Віра" (Vera), роль Олена Холгейт
2012 - "Зараз саме час" (Now Is Good), Фіона
2012-2015 - "Гра престолів" (Game of Thrones), роль Ігрітт
2014 - "Медовий місяць" (Honeymoon), роль Біа
2014 - "Замок Бландингс" (Blandings), роль Ніагара Дональдсон
2014 - "Утопія" (Utopia), роль юна Мілнер
2014 - "Велика пожежа" (The Great Fire), роль Сара
2015 - "Лютер" (Luther), роль Емма Джонс
2015 - "Останній мисливець на відьом" (The Last Witch Hunter), роль Хлоя
2016 - "Записки з раю" (Sticky Notes), роль Афіна

Народилася 9 лютого 1987 році в Абердіні (Шотландія). При народженні отримала повне ім'я Роуз Елеанор Арбетнот Леслі. Виросла у фамільному замку XV століття Ликлихед, будучи третьою з п'яти дітей Себастіана Арбетнота і Кандиди Мері Леслі.

Походить зі стародавнього шотландського клану Леслі, який дав світові чимало військових, політичних і державних діячів, у тому числі в Росії. Сім'ї Леслі належить також фамільний замок XII століття Уортхилл в графстві Абердін.

Відвідувала початкову школу в Рейні, потім навчалася в приватній школі "Милфилд".
У 2005-2008 роках навчалася на трирічних акторських курсах при престижній Лондонській театральній академії, по закінченні яких отримала диплом бакалавра мистецтв.

Дебютувала в 2008 році в телевізійному фільмі "Пригоди за кордоном".
Володарка Шотландської премії БАФТА в номінації "Юні дарування", за роль в телевізійному фільмі "Нове місто" (2009).
Читати повністю

Використовуючи сайт kinoafisha.ua, Ви погоджуєтеся з умовами Угоди про конфіденційність

Детальніше