Вхід

Себастьян Шиппер

Sebastian Schipper

Себастьян Шиппер

Дата народження:08 травня 1968, 54 року телець

Місце народження:Ганновер, Німеччина

Діяльність:актор, режисер, сценарист

7,2
6 голосів
Оцінити:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Німецький актор, режисер і сценарист.

Після закінчення університету вивчав акторську майстерність в Школі Отто-Фалькенберга в Мюнхені, де познайомився з режисером Томом Тыквером, який став його хрещеним батьком у кінематографі. Як актор Себастьян Шиппер дебютував ще під час навчання маленькою роллю в комедії "Маленькі акули" (1992), а відразу після закінчення школи він отримує другорядну роль в оскароносної драмі "Англійський пацієнт" (1996).

І тут з'являється Том Тиквер, який спочатку запрошує актора в свої стрічки "В зимовій сплячці" (1997) і "Біжи, Лола, біжи" (1998), а потім виступає продюсером картини "Справжні гіганти" (1999), з якої Шиппер дебютував як режисер і сценарист. Незважаючи на вдалий режисерський дебют, Себастьян не залишає акторська ниві, знову працюючи з Тыквером над фільмом "Принцеса і воїн" та беручи участь у міжнародній драмі "Англія!" (2000).

Німецький актор, режисер і сценарист.

Після закінчення університету вивчав акторську майстерність в Школі Отто-Фалькенберга в Мюнхені, де познайомився з режисером Томом Тыквером, який став його хрещеним батьком у кінематографі. Як актор Себастьян Шиппер дебютував ще під час навчання маленькою роллю в комедії "Маленькі акули" (1992), а відразу після закінчення школи він отримує другорядну роль в оскароносної драмі "Англійський пацієнт" (1996).

І тут з'являється Том Тиквер, який спочатку запрошує актора в свої стрічки "В зимовій сплячці" (1997) і "Біжи, Лола, біжи" (1998), а потім виступає продюсером картини "Справжні гіганти" (1999), з якої Шиппер дебютував як режисер і сценарист. Незважаючи на вдалий режисерський дебют, Себастьян не залишає акторська ниві, знову працюючи з Тыквером над фільмом "Принцеса і воїн" та беручи участь у міжнародній драмі "Англія!" (2000).

Фільмографія:
ролі в кіно
2012 - Людвіг Баварський (головна роль)
2010 - Любов утрьох (головна роль)
2005 - Блакитна кордон
2004 - Нічні пісні
2000 - Принцеса і воїн
2000 - Англія!
1998 - Біжи, Лола, біжи
1997 - В зимовій сплячці
1996 - Англійський пацієнт
1992 - Маленькі акули

Режисер
2015 - Вікторія
2008 - Одного разу в серпні
2006 - Мій друг
1999 - Справжні гіганти

Сценарист
2015 - Вікторія
2008 - Одного разу в серпні
2006 - Мій друг
1999 - Справжні гіганти

Продюсер
2015 - Вікторія

Німецький актор, режисер і сценарист.

Після закінчення університету вивчав акторську майстерність в Школі Отто-Фалькенберга в Мюнхені, де познайомився з режисером Томом Тыквером, який став його хрещеним батьком у кінематографі. Як актор Себастьян Шиппер дебютував ще під час навчання маленькою роллю в комедії "Маленькі акули" (1992), а відразу після закінчення школи він отримує другорядну роль в оскароносної драмі "Англійський пацієнт" (1996).

І тут з'являється Том Тиквер, який спочатку запрошує актора в свої стрічки "В зимовій сплячці" (1997) і "Біжи, Лола, біжи" (1998), а потім виступає продюсером картини "Справжні гіганти" (1999), з якої Шиппер дебютував як режисер і сценарист. Незважаючи на вдалий режисерський дебют, Себастьян не залишає акторська ниві, знову працюючи з Тыквером над фільмом "Принцеса і воїн" та беручи участь у міжнародній драмі "Англія!" (2000).

Читати повністю
Повернутися до списку персон

Іменинники, 30 вересня

Вхід через сервіси

Для входу на KINOafisha.ua ви можете використати
свої акаунти в наступних сервісах: