Закрити
Наверх Наверх

Андрій Чадов

Андрій Чадов
9,5 
78 голосів
Оцінити:

Дата народження: 22 травня 1980 (zodiac близнята)

Місце народження: Москва, Росія

Діяльність: актор

Досягнення: Приз за кращу чоловічу роль на фестивалі "Московська нагорода" за фільм "Русское".

Російський актор театру і кіно, старший брат актора Олексія Чадова. Навчався в театральній студії. Має хореографічну освіту. Після закінчення середньої школи працював учителем фізкультури, викладав танці. У дитинстві ходив у художню школу. Спочатку вступив до Театральне училище ім. Б. В. Щукіна, однак, провчившись там рік, перевівся у Вище театральне училище імені М. С. Щепкіна. У результаті Андрій закінчив акторський факультет Вищого театрального училища (інституту) ім. М. С. Щепкіна, (майстерня Володимира Селезньова) разом з братом Олексієм.

Російський актор театру і кіно, старший брат актора Олексія Чадова.

Навчався в театральній студії. Має хореографічну освіту. Після закінчення середньої школи працював учителем фізкультури, викладав танці. У дитинстві ходив у художню школу. Спочатку вступив до Театральне училище ім. Б. В. Щукіна, однак, провчившись там рік, перевівся у Вище театральне училище імені М. С. Щепкіна. У результаті Андрій закінчив акторський факультет Вищого театрального училища (інституту) ім. М. С. Щепкіна, (майстерня Володимира Селезньова) разом з братом Олексієм.

Фільмографія

2011 - Серце ворога -Ерік Ліндт
2011 - Тиха застава -Панков
2008 - Альпініст -Макс Павлов
2006 - Живий -Кир
2005 - Руське -Ед
2004 - Попіл "Фенікса"
2002 - Лавина -Алик
2008 - Відкритий простір -Антон
2008 - Лімузин -водій лімузина
2008 - Більше Бена -Спайкер
2005 - Курсанти -Петя Глущенко
2011 - SLOVE -Рідний брат
2006 - Транс -хлопець Соні
2007 - Капітанські діти -Артем
2006 - Молодий Вовкодав -Каттан

Російський актор театру і кіно, старший брат актора Олексія Чадова. Навчався в театральній студії. Має хореографічну освіту. Після закінчення середньої школи працював учителем фізкультури, викладав танці. У дитинстві ходив у художню школу. Спочатку вступив до Театральне училище ім. Б. В. Щукіна, однак, провчившись там рік, перевівся у Вище театральне училище імені М. С. Щепкіна. У результаті Андрій закінчив акторський факультет Вищого театрального училища (інституту) ім. М. С. Щепкіна, (майстерня Володимира Селезньова) разом з братом Олексієм.
Читати повністю

Фотографії

Використовуючи сайт kinoafisha.ua, Ви погоджуєтеся з умовами Угоди про конфіденційність

Детальніше