Закрити
Наверх Наверх

Роксана Бабаян

Роксана Бабаян
9,9 
181 голос
Оцінити:

Дата народження: 30 травня 1946 (zodiac близнята)

Місце народження: Ташкент

Досягнення: Народна артистка Росії (1999).

Роксана Бабаян Рубеновна народилася 30 травня 1946 року в Ташкенті. У 1970 році закінчила Ташкентський інститут інженерів залізничного транспорту, факультет промислово-цивільного будівництва (ПГС). Навчаючись в інституті, брала участь в художній самодіяльності, займаючи призові місця на пісенних конкурсах. У рік закінчення ВНЗ керівник Державного естрадного оркестру Вірменії народний артист СРСР К. Орбелян запросив Роксану до себе в оркестр, до Єревану, де і відбувалося потім її становлення як професійної співачки. З 1973 (за іншими даними - з 1975) Роксана стає солісткою ВІА "Блакитні гітари". У 1983 році закінчила адміністративно-економічний факультет Державного інституту театрального мистецтва ГІТІС. Музична кар'єра 1997 - виступає в Москві з великою сольною програмою "Незвичайний вечір".
1970 - у якості співачки дебютувала в естрадному оркестрі під керівництвом Костянтина Орбеляна.

Роксана Бабаян Рубеновна народилася 30 травня 1946 року в Ташкенті. У 1970 році закінчила Ташкентський інститут інженерів залізничного транспорту, факультет промислово-цивільного будівництва (ПГС). Навчаючись в інституті, брала участь в художній самодіяльності, займаючи призові місця на пісенних конкурсах. У рік закінчення ВНЗ керівник Державного естрадного оркестру Вірменії народний артист СРСР К. Орбелян запросив Роксану до себе в оркестр, до Єревану, де і відбувалося потім її становлення як професійної співачки. З 1973 (за іншими даними - з 1975) Роксана стає солісткою ВІА "Блакитні гітари".

У 1983 році закінчила адміністративно-економічний факультет Державного інституту театрального мистецтва ГІТІС.

Музична кар'єра

1997 - виступає в Москві з великою сольною програмою "Незвичайний вечір".
1970 - у якості співачки дебютувала в естрадному оркестрі під керівництвом Костянтина Орбеляна.
1977 - вперше виходить у фінал фестивалю "Пісня року"
1991 - виходить дуже успішна вінілова платівка "Роксана".
1979 - на гала- фестивалях на Кубі.
1998 - записує альбом "Через любов", продюсером якого стає композитор Володимир Матецький.
1976 - виконує пісню керівника ВІА Ігоря Гранова на конкурсі "Шлягер-фестиваль "у Дрездені.
1973 - її запрошують у ВІА" Блакитні гітари ".
1982-1983 - отримала" Гран-прі ".
1987 - присвоєно звання Заслуженої артистки РРФСР.
1995 - перший компакт-диск, що включає хіти Бабаян початку 90-х, в тому числі "Чари чаклунські" і "Сумний ангел мій".
Живе в Москві, працює в Москонцерте.

Фільмографія

1990 - Бабій
1998 - Примадонна Мері
1992 - Новий Одеон
1996 - Імпотент
1994 - Третій не зайвий
1990 - Моя морячка
1994 - Наречений з Майами

Ролі в театрі

"Ханума" А. Цагарелі. Режисер:Роберт Манукян-Ханума

Роксана Бабаян Рубеновна народилася 30 травня 1946 року в Ташкенті. У 1970 році закінчила Ташкентський інститут інженерів залізничного транспорту, факультет промислово-цивільного будівництва (ПГС). Навчаючись в інституті, брала участь в художній самодіяльності, займаючи призові місця на пісенних конкурсах. У рік закінчення ВНЗ керівник Державного естрадного оркестру Вірменії народний артист СРСР К. Орбелян запросив Роксану до себе в оркестр, до Єревану, де і відбувалося потім її становлення як професійної співачки. З 1973 (за іншими даними - з 1975) Роксана стає солісткою ВІА "Блакитні гітари". У 1983 році закінчила адміністративно-економічний факультет Державного інституту театрального мистецтва ГІТІС. Музична кар'єра 1997 - виступає в Москві з великою сольною програмою "Незвичайний вечір".
1970 - у якості співачки дебютувала в естрадному оркестрі під керівництвом Костянтина Орбеляна.
Читати повністю

Фотографії

Використовуючи сайт kinoafisha.ua, Ви погоджуєтеся з умовами Угоди про конфіденційність

Детальніше