Закрити
Наверх Наверх

Анна Адамович

Анна Адамович
5,5 
2 голоса
Оцінити:

Дата народження: 09 листопада 1993 (zodiac скорпіон)

Діяльність: актриса

Біографія

Дата народження: 9 листопада 1993 р.
Освіта: 2015 р. – закінчила Київський національний університет культури та мистецтва


Фільмографія
• 2012 – "Україна, гудбай" (альманах) - Іра
• 2014 – "Тільки не відпускай мене"…Лєра Кузіна
• 2014 – "Самотній за контрактом"…Юлька
• 2015 – "Нюхач-2"…Віка
• 2015 – "Клан ювелірів"… Катя
• 2015 – "Ніжність"…Маша
• 2016 – "Нити судьбы"…Ліза
• 2016 – "Улюблена вчителька"… Марина Смирнова
• 2017 – "Максим Оса"… Катажина Киричевська
• 2018 – "Купи мене"….Ліза
• 2018 – "Дід"…Саша
• 2018 – "Намір"…Гоца Драла

Фільмографія

Використовуючи сайт kinoafisha.ua, Ви погоджуєтеся з умовами Угоди про конфіденційність

Детальніше