Вхід

Анна Адамович

Анна Адамович

Дата народження:09 листопада 1993, 26 років скорпіон

Діяльність:актриса

5,5
2 голоса
Оцінити:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Дата народження: 9 листопада 1993 р.
Освіта: 2015 р. – закінчила Київський національний університет культури та мистецтва


Фільмографія
• 2012 – "Україна, гудбай" (альманах) - Іра
• 2014 – "Тільки не відпускай мене"…Лєра Кузіна
• 2014 – "Самотній за контрактом"…Юлька
• 2015 – "Нюхач-2"…Віка
• 2015 – "Клан ювелірів"… Катя
• 2015 – "Ніжність"…Маша
• 2016 – "Нити судьбы"…Ліза
• 2016 – "Улюблена вчителька"… Марина Смирнова
• 2017 – "Максим Оса"… Катажина Киричевська
• 2018 – "Купи мене"….Ліза
• 2018 – "Дід"…Саша
• 2018 – "Намір"…Гоца Драла

Повернутися до списку персон

Фільмографія

Іменинники, 8 серпня

Вхід через сервіси

Для входу на KINOafisha.ua ви можете використати
свої акаунти в наступних сервісах: