Закрити
Вхід

Сісі Спачек

Sissy Spacek

Сісі Спачек

Дата народження:25 грудня 1949, 71 рік козоріг

Місце народження:Куітмане (штат Техас), США

Діяльність:актор

Досягнення:Володарка премії "Оскар".

10
49 голосів
Оцінити:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Сісі Спачек (англ. Sissy Spacek, нар.

Сісі Спачек (англ. Sissy Spacek, нар. 25 грудня 1949, Квітмен, Техас) — американська акторка та співачка, володарка премії "Оскар" за найкращу жіночу роль ("Дочка шахтаря"), на яку вона номінувалась загалом шість разів (1977, 1981, 1983, 1985, 1987, 2002); володарка трьох премій "Золотий глобус" (1981 — "Дочка шахтаря", 1987 — "Злочини серця", 2002 — "У спальні"; всього сім номінацій))

Фільмографія
1976 : Керрі (номінація на "Оскар")
1980 : Дочка шахтаря (премія "Оскар" 1981 року за найкращу жіночу роль)
1982 : Зниклий безвісти (номінація на "Оскар")
1983 : Людина з двома мозками
1984 : Ріка (номінація на "Оскар")
1986 : Злочини серця (премія "Золотий глобус", номінація на "Оскар")
1999 : Вибух з минулого
2001 : У спальні / In the Bedroom — Рут Фавлер (премія "Золотий глобус", номінація на "Оскар")
2004 : Будинок на краю світу
2005 : Дзвінок 2
2008 : Чотири Різдва
2012 : Прислуга
2012 : Чорний дрізд

Сісі Спачек (англ. Sissy Spacek, нар.
Читати повністю
Повернутися до списку персон

Іменинники, 25 січня

Вхід через сервіси

Для входу на KINOafisha.ua ви можете використати
свої акаунти в наступних сервісах: