Закрити
Наверх Наверх

Рейчел Хендрікс
Rachel Hendrix

Рейчел Хендрікс
9,3 
4 голоса
Оцінити:

Дата народження: 13 грудня 1985 (zodiac стрілець)

Місце народження: Донтан, Алабама, США

Діяльність: актриса

Досягнення: Відома головною жіночою роллю Ханни, в сімейній драмі "Дитя Жовтня"

Біографія

Рейчел Хендрікс американська актриса відома головною жіночою роллю Ханни, в сімейній драмі "Дитя Жовтня" (2011). Рейчел народилася і виросла в штаті Алабама. Вона вчилася в університеті Монтевалло в Алабамі, де отримала ступінь бакалавра образотворчих мистецтв в області фотографії.

До закінчення коледжу, вона познайомилася з кінематографістом Kris Kimlin і знялася в його короткметражном фільмі "Відпустити". З тих пір Рейчел з'являлася у багатьох короткометражних фільмах, музичних кліпах і рекламних роликах. В даний час вона працює як незалежний актор і фотограф.

Фільмографія:
Morsus (2015)
Roses (2014)
The Summers Sisters (ТБ, 2014)
Кав'ярня (ТБ, 2014)
Grape Soda (2014)
Mountain Top (2014)
Ідеальна хвиля (2014)
Abound (2013)
Old Henry (ТБ, 2013)
Дитя жовтня (2011)

Фотографії

Використовуючи сайт kinoafisha.ua, Ви погоджуєтеся з умовами Угоди про конфіденційність

Детальніше