Вхід

Рейчел Хендрікс

Rachel Hendrix

Рейчел Хендрікс

Дата народження:13 грудня 1985, 34 року стрілець

Місце народження:Донтан, Алабама, США

Діяльність:актриса

Досягнення:Відома головною жіночою роллю Ханни, в сімейній драмі "Дитя Жовтня"

9,3
4 голоса
Оцінити:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Рейчел Хендрікс американська актриса відома головною жіночою роллю Ханни, в сімейній драмі "Дитя Жовтня" (2011). Рейчел народилася і виросла в штаті Алабама. Вона вчилася в університеті Монтевалло в Алабамі, де отримала ступінь бакалавра образотворчих мистецтв в області фотографії.

До закінчення коледжу, вона познайомилася з кінематографістом Kris Kimlin і знялася в його короткметражном фільмі "Відпустити". З тих пір Рейчел з'являлася у багатьох короткометражних фільмах, музичних кліпах і рекламних роликах. В даний час вона працює як незалежний актор і фотограф.

Фільмографія:
Morsus (2015)
Roses (2014)
The Summers Sisters (ТБ, 2014)
Кав'ярня (ТБ, 2014)
Grape Soda (2014)
Mountain Top (2014)
Ідеальна хвиля (2014)
Abound (2013)
Old Henry (ТБ, 2013)
Дитя жовтня (2011)

Повернутися до списку персон

Вхід через сервіси

Для входу на KINOafisha.ua ви можете використати
свої акаунти в наступних сервісах: