Вхід

Матвій Зубалевич

Матвій Зубалевич

Дата народження:12 серпня 1988, 32 року лев

Місце народження:Уфа, СРСР (Росія)

Діяльність:актор

Досягнення:На його рахунку більше 20 ролей в кіно і серіалах.

9,7
87 голосів
Оцінити:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Матвій Зубалевич народився влітку 1988 року в Уфі. Він вчився в коледжі статистики, інформатики і обчислювальної техніки в рідному місті, а потім поступив в  Уфімську Державну академію мистецтв ім. З. Ісмагілова.

Матвій вийшов у фінал телевізійного шоу "Ти кінозірка".

    Фільмографія Матвія Зубалевича

    Петрович (серіал) (2012), Воробйов
    Дільничний (серіал) (2011), Корольков (Король)
    Фізика або хімія (серіал) (2011), Юрко Харитонов
    Великі надії (серіал) (2011), Микита
    Москва.

Матвій Зубалевич народився влітку 1988 року в Уфі. Він вчився в коледжі статистики, інформатики і обчислювальної техніки в рідному місті, а потім поступив в  Уфімську Державну академію мистецтв ім. З. Ісмагілова.

Матвій вийшов у фінал телевізійного шоу "Ти кінозірка".

    Фільмографія Матвія Зубалевича

    Петрович (серіал) (2012), Воробйов
    Дільничний (серіал) (2011), Корольков (Король)
    Фізика або хімія (серіал) (2011), Юрко Харитонов
    Великі надії (серіал) (2011), Микита
    Москва. Три вокзали (серіал) (2010), Слов'яни
    Таке звичайне життя (серіал) (2010), Вовчик
    Знаки долі (серіал) (2010), днювальний
    Глухар (серіал) (2008), хуліган
    Універ (серіал) (2008), Кирило
    Татові дочки (серіал) (2007), Міньков
    Безмовний свідок (серіал) (2007), підозрюваний
    Зухвалі дні (2007), Міхей
    Клуб (серіал) (2006), фотограф-папрарацці

Матвій Зубалевич народився влітку 1988 року в Уфі. Він вчився в коледжі статистики, інформатики і обчислювальної техніки в рідному місті, а потім поступив в  Уфімську Державну академію мистецтв ім. З. Ісмагілова.

Матвій вийшов у фінал телевізійного шоу "Ти кінозірка".

    Фільмографія Матвія Зубалевича

    Петрович (серіал) (2012), Воробйов
    Дільничний (серіал) (2011), Корольков (Король)
    Фізика або хімія (серіал) (2011), Юрко Харитонов
    Великі надії (серіал) (2011), Микита
    Москва.
Читати повністю
Повернутися до списку персон

Вхід через сервіси

Для входу на KINOafisha.ua ви можете використати
свої акаунти в наступних сервісах: