Вхід

Марго Харшман

Margo Harshman

Марго Харшман

Дата народження:04 березня 1986, 35 років риби

Місце народження:Сан-Дієго, Каліфорнія, США

Діяльність:актриса

Досягнення:Відома за фільмами "Крик в гуртожитку" і "Кіт".

8,9
17 голосів
Оцінити:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Марго народилася в Сан-Дієго, в сім'ї дантистів. Її мати - Сара катридж-Харшман була відомим дантистом, а батько Бенджамін Алоу-Харшман помер в 2004 році. У 1998 році Марго дебютувала на телешоу «Все це", а роком раніше знялася у фільмі Ельф невіруючий. 2000-2003 була зайнята на зйомках серіалу Запалюй зі Стівенса. Також знялася в серіалі Любов вдівця і Без сліду. Спочатку Марго хотіла посвітити життя стоматології і навіть багато раз практикувалася на роботі у батьків, але Марго це було не до душі і вона потрапила на телебачення.

Марго народилася в Сан-Дієго, в сім'ї дантистів. Її мати - Сара катридж-Харшман була відомим дантистом, а батько Бенджамін Алоу-Харшман помер в 2004 році. У 1998 році Марго дебютувала на телешоу «Все це", а роком раніше знялася у фільмі Ельф невіруючий. 2000-2003 була зайнята на зйомках серіалу Запалюй зі Стівенса. Також знялася в серіалі Любов вдівця і Без сліду. Спочатку Марго хотіла посвітити життя стоматології і навіть багато раз практикувалася на роботі у батьків, але Марго це було не до душі і вона потрапила на телебачення.

Фільмографія

1997 - Ельф невіруючий - Джолі
2000 - Запалюй зі Стівенс (серіал) - Евен Стівенс
2002 - Любов вдівця (серіал) - Маура
2002 - Без сліду (серіал) - Харлі Палмер
2005 - Анатомія пристрасті - Дженіферр Моріс
2006 - Саймон каже - Симон Сайс
2007 - Вампірша - Райс
2007 - Сховати Вікторію - Вікторія Уокер
2008 - Батькова дочка - Катті Колледі
2008 - Кіт - Брук
2009 - Крик в гуртожитку - Чакс
2009 - Запали цього літа! - Сільвія
2009 - 2010 - Моя американська сімейка (серіал) - Таня
2010 - Бре який несе мій батько

Марго народилася в Сан-Дієго, в сім'ї дантистів. Її мати - Сара катридж-Харшман була відомим дантистом, а батько Бенджамін Алоу-Харшман помер в 2004 році. У 1998 році Марго дебютувала на телешоу «Все це", а роком раніше знялася у фільмі Ельф невіруючий. 2000-2003 була зайнята на зйомках серіалу Запалюй зі Стівенса. Також знялася в серіалі Любов вдівця і Без сліду. Спочатку Марго хотіла посвітити життя стоматології і навіть багато раз практикувалася на роботі у батьків, але Марго це було не до душі і вона потрапила на телебачення.
Читати повністю
Повернутися до списку персон

Іменинники, 13 квітня

Вхід через сервіси

Для входу на KINOafisha.ua ви можете використати
свої акаунти в наступних сервісах: