Закрити
Наверх Наверх

Тигран Кеосаян

Тигран Кеосаян
8,7 
40 голосів
Оцінити:

Дата народження: 04 січня 1966 (zodiac козоріг)

Місце народження: Москва, Росія

Діяльність: актор

Досягнення: Лауреат призу ТЕФІ за "Кращий фільм 1998 року". З грудня 2009 року виконавчий продюсер телеканалу "Перець" (до жовтня 2011 — телеканал ДТВ).

Російський кінорежисер, актор, сценарист і телеведучий.

Освіта 1984 - режисерський факультет ВДІКу.

Сім'я Вірменського походження. Дружина - Олена Хмельницька (р.1971)
Батько - Едмонд Кеосаян (1936-1994)
Дочка - Саша (р.1994), Ксенія (р. 2010)
Брат - Давид Кеосаян (р.1961)
Мати - Лаура Ашотовна Геворгян (р.1939)

Фільмографія Режисерські роботи 2001 - Чоловіча робота (телесеріал)
1997 - Бідна Саша
2002 - Чоловіча робота 2 (телесеріал)
2008 - Міраж
1999 - Президент і його внучка
2005 - Конвалія срібляста (телесеріал)
2006 - Заєць над безоднею
2000 - Конвалія срібляста (фільм)
1992 - Катька і Шиз

Акторські роботи 2005 - Конвалія срібляста (телесеріал ) -Кім(серія "Донька ").

Російський кінорежисер, актор, сценарист і телеведучий.

Освіта

1984 - режисерський факультет ВДІКу.

Сім'я

Вірменського походження.

Дружина - Олена Хмельницька (р.1971)
Батько - Едмонд Кеосаян (1936-1994)
Дочка - Саша (р.1994), Ксенія (р. 2010)
Брат - Давид Кеосаян (р.1961)
Мати - Лаура Ашотовна Геворгян (р.1939)

Фільмографія

Режисерські роботи

2001 - Чоловіча робота (телесеріал)
1997 - Бідна Саша
2002 - Чоловіча робота 2 (телесеріал)
2008 - Міраж
1999 - Президент і його внучка
2005 - Конвалія срібляста (телесеріал)
2006 - Заєць над безоднею
2000 - Конвалія срібляста (фільм)
1992 - Катька і Шиз

Акторські роботи

2005 - Конвалія срібляста (телесеріал ) -Кім(серія "Донька ").
2002 - Головні ролі (телесеріал)
2000 - Конвалія срібляста -Відвідувач в клубі
1991 - Джокер
2006 - Жара - продавець квітів
2005 - Коханка (телефільм) -Сергій

Інші роботи

2003 - Мюзикл "12 стільців"
2000 - Вистава "Новий"

Публікації

"Тигран Кеосаян шукає талант у булижника"
"Тигран Кеосаян: завжди хочеться бути Пігмаліоном"
"Тигран Кеосаян: всю правду сказати неможливо "
" Шоу-бізнес нічим не відрізняється від пральні "
" Тигран Кеосаян: лівим шляхом режисером не станеш "
" Богдан Ступка забрежневел "
"Тигран Кеосаян стримує вулканічний темперамент"

Телепрограмми

з 18 січня 2010 року провідний авторського ток-шоу "Гарячий вечір з Тиграном Кеосаяном "на ДТВ.
З 2009 року разом з Оленою Хмельницької веде програму" Ти і я "на телеканалі Росія
З березня 2007 року провідний авторського ток-шоу" Вечір з Тиграном Кеосаяном "(пізніше -" ... з Тиграном Кеосаяном ") на РЕН ТВ.

Участі в передачах

У 2003 році був членом журі проекту" Народний артист "
У листопаді 2010 року разом з дружиною був запрошений в якості гравця в шоу "Десять мільйонів".
У 1998 році разом з Оленою Хмельніцской взяв участь у телегрі "Вустами дитини" на НТВ
У 2010 був у журі "Відеобітви".
У 2009 році запрошувався в шоу "Прожекторперісхілтон" в якості гостя.

Російський кінорежисер, актор, сценарист і телеведучий.

Освіта 1984 - режисерський факультет ВДІКу.

Сім'я Вірменського походження. Дружина - Олена Хмельницька (р.1971)
Батько - Едмонд Кеосаян (1936-1994)
Дочка - Саша (р.1994), Ксенія (р. 2010)
Брат - Давид Кеосаян (р.1961)
Мати - Лаура Ашотовна Геворгян (р.1939)

Фільмографія Режисерські роботи 2001 - Чоловіча робота (телесеріал)
1997 - Бідна Саша
2002 - Чоловіча робота 2 (телесеріал)
2008 - Міраж
1999 - Президент і його внучка
2005 - Конвалія срібляста (телесеріал)
2006 - Заєць над безоднею
2000 - Конвалія срібляста (фільм)
1992 - Катька і Шиз

Акторські роботи 2005 - Конвалія срібляста (телесеріал ) -Кім(серія "Донька ").
Читати повністю

Фотографії

Використовуючи сайт kinoafisha.ua, Ви погоджуєтеся з умовами Угоди про конфіденційність

Детальніше