Закрити
Наверх Наверх

Федір Стуков

Федір Стуков
10 
2 голоса
Оцінити:

Дата народження: 17 вересня 1972 (zodiac діва)

Місце народження: Москва, СРСР (Росія)

Досягнення: На його рахунку більше 30 робіт в кіно і серіалах.

Народився в Москві 17 вересня 1972 року. Закінчив Вище театральне училище імені Б.В. Щукіна в 1993 році. Грав у театрі "Верштадт" (Ганновер, Німеччина). Був ведучим передач "Лего-го!", "До 16 і старші", "Світові розіграші" (ведучий-професор).

Народився в Москві 17 вересня 1972 року. Закінчив Вище театральне училище імені Б.В. Щукіна в 1993 році. Грав у театрі "Верштадт" (Ганновер, Німеччина).

Був ведучим передач "Лего-го!", "До 16 і старші", "Світові розіграші" (ведучий-професор).

Фільмографія

1988 - Чорний коридор
1981 - Єралаш (епізод "Портфель")
1985 - Єралаш (епізод "Мільйон років тому , або як з'явилася людська мова ")
1984 - Пеппі Довгапанчоха -Томмі
1980 - Рідня -Иришка
1983 - Комета -Толя Чернов
1980 - кіноальманах Ваня, новела "Що можна Кузенкова?"
1991 - Медовий місяць
1979 - Кілька днів з життя Обломова -Іллюша Обломов
1995 - Петербурзькі таємниці -Іван Вересов
1981 - Руки вгору! -Толя Глотов
1992 - Біг по сонячній стороні -Сашка
1998 - Розв'язка петербурзьких таємниць -Іван Вересов
1981 - Пригоди Тома Сойєра і Гекльберрі Фінна -Том Сойєр
1985 - Єралаш (епізод "Чао, бамбіно !")
1997 - Царевич Олексій -Олексій Юр'єв "Федорка"
1984 - Єралаш (епізод "Ябеди") -Толя Трушкін
1998 - Єралаш (епізод "Помічник")
2008 - трюкачі -режисер
1982 - Острів скарбів -Джим Хокінс

Режисерські роботи

2006 - Мисливці за нацистами (документальний серіал)
2009 - Концтабори. Дорога в пекло (документальний серіал)
2010 - Як я зустрів вашу маму (серіал)
2004 - Факультет гумору (реаліті-шоу)
2006 - Перевірено на собі (реаліті-шоу)
2002 - Російське диво, або Люди під мікроскопом (реаліті-шоу)
2003 - Все для тебе (реаліті-шоу)
2001 - За склом (реаліті-шоу)

Народився в Москві 17 вересня 1972 року. Закінчив Вище театральне училище імені Б.В. Щукіна в 1993 році. Грав у театрі "Верштадт" (Ганновер, Німеччина). Був ведучим передач "Лего-го!", "До 16 і старші", "Світові розіграші" (ведучий-професор).
Читати повністю

Фотографії

Використовуючи сайт kinoafisha.ua, Ви погоджуєтеся з умовами Угоди про конфіденційність

Детальніше