Вхід

Олександр Половець

Олександр Половець

Дата народження:14 червня 1969, 52 року близнята

Місце народження:Одеса, Україна

Діяльність:актор

Досягнення:Зіграв одну з головних ролей у фільмі "Фортеця Хаджибей.

9,7
73 голоса
Оцінити:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Олександр Володимирович Половець, народився в Одесі 14 червня 1969 року в родині викладачів ВУЗів. Роки навчання в середній школі 56 г Одеси з 1976 по 1987 роки. 1987 рік - студент першого курсу Одеського Національного Політехнічного Університету. У 1993 році закінчив Університет Кафедра технологія машинобудування. Закінчив школу акторської майстерності при Одеській кіностудії. Професійно займався легкою атлетикою.

 

Олександр Володимирович Половець, народився в Одесі 14 червня 1969 року в родині викладачів ВУЗів. Роки навчання в середній школі 56 г Одеси з 1976 по 1987 роки. 1987 рік - студент першого курсу Одеського Національного Політехнічного Університету. У 1993 році закінчив Університет Кафедра технологія машинобудування. Закінчив школу акторської майстерності при Одеській кіностудії. Професійно займався легкою атлетикою.

 

Фільмографія:
(2020) "Щедрик" - унтер-офіцер SD. Реж. О. Моргунец-Ісаєнко
(2020) "Шуша" - Дмитро Жучков. Реж. А. Будьонний
(2020) "Таємні двері" - Борис Кравцов. Реж. А. Сальников і А. Титієв
(2020) "Фортеця Хаджибей" Головна роль - генерал Морозов. Реж. К. Коновалов
(2019) "Wataha" сезон 3 - бандит Зайцев (ATM Grup на замовлення HBO Polska)
(2018) "Коли ми вдома" - лікар. Реж. М. Литвинов
(2017) "Ілюзія контролю" - кримінальний авторитет. Реж. V. Zankovsky
(2017) "Супер копи 3" - начальник бюро. Реж. А. Богданенко
(2017) "Ghetto Uprising - The Untold Story" Ізраїль. Головна роль - генерал-лейтенант СС Юрген Штроп
(2015) "Хрещена" - начальник колонії. Реж. А. Полинніков.
(2014 року) "Битва за Севастополь" ( "Незламна") - унтер-офіцер. Реж. С. Мокрицький
(2014 року) "Син за батька" - бандит. Реж. Р. Гігієнішвілі
(2014 року) "Поділися щастям своїм" - бандит. Реж. О. Байрак
(2014 року) "Везе ж людям" - чиновник в театрі. Реж. А. Полинніков
(2013) "До побачення хлопчики" - офіцер викладач в арт. училище. Реж. С. Крутін
(2013) "Курортна поліція" - бандит. Реж. С. Виноградов
(2013) "Спецзагін Шторм" - бандит Сева. Реж. В. Ібрагімов
(2013) "Шулер" - офіціант Реж. Е. Паррі
(2013) "Сонячний удар" - чекіст. Реж. Н. Михалков
(2013) "Чорні кішки" - капітан МДБ. Реж. Е. Лаврентьєв
(2012) "Чай з бергамотом" - хуліган. Реж. А. Полинніков

Театральні роботи:
"Самогубець" п'єса Миколи Ердмана - батько Елпідій. Реж Юліана Брагіна
"Суд над відьмою" - Єпископ (в головній ролі з Орнеллою Муті). Реж. Енріко Марія Ламанн.

Олександр Володимирович Половець, народився в Одесі 14 червня 1969 року в родині викладачів ВУЗів. Роки навчання в середній школі 56 г Одеси з 1976 по 1987 роки. 1987 рік - студент першого курсу Одеського Національного Політехнічного Університету. У 1993 році закінчив Університет Кафедра технологія машинобудування. Закінчив школу акторської майстерності при Одеській кіностудії. Професійно займався легкою атлетикою.

 

Читати повністю
Повернутися до списку персон

Фотографії

Вхід через сервіси

Для входу на KINOafisha.ua ви можете використати
свої акаунти в наступних сервісах: