Вхід

Олександр Половець

Олександр Половець

Дата народження:14 червня 1969, 53 року близнята

Місце народження:Одеса, Україна

Діяльність:актор

Досягнення:Зіграв одну з головних ролей у фільмі "Фортеця Хаджибей.

9,7
104 голоса
Оцінити:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Олександр Володимирович Половець, народився в Одесі 14 червня 1969 року в родині викладачів ВУЗів. Роки навчання в середній школі 56 г Одеси з 1976 по 1987 роки. 1987 рік - студент першого курсу Одеського Національного Політехнічного Університету. У 1993 році закінчив Університет Кафедра технологія машинобудування. Закінчив школу акторської майстерності при Одеській кіностудії. Професійно займався легкою атлетикою.

Фільмографія:

Олександр Володимирович Половець, народився в Одесі 14 червня 1969 року в родині викладачів ВУЗів. Роки навчання в середній школі 56 г Одеси з 1976 по 1987 роки. 1987 рік - студент першого курсу Одеського Національного Політехнічного Університету. У 1993 році закінчив Університет Кафедра технологія машинобудування. Закінчив школу акторської майстерності при Одеській кіностудії. Професійно займався легкою атлетикою.

Фільмографія:

(2022) "Щедрик" - унтер-офіцер SD. Реж. О. Моргунец-Ісаєнко
(2021) "Ілюзія контролю" - кримінальний авторитет. Реж. V. Zankovsky
(2020) "Шуша" - Дмитро Жучков. Реж. А. Будьонний
(2020) "Таємні двері" - Борис Кравцов. Реж. А. Сальников і А. Титієв
(2020) "Фортеця Хаджибей" Головна роль - генерал Морозов. Реж. К. Коновалов
(2019) "Wataha" сезон 3 - бандит Зайцев (ATM Grup на замовлення HBO Polska)
(2018) "Коли ми вдома" - лікар. Реж. М. Литвинов
(2017) "Супер копи 3" - начальник бюро. Реж. А. Богданенко
(2017) "Ghetto Uprising - The Untold Story" Ізраїль. Головна роль - генерал-лейтенант СС Юрген Штроп
(2015) "Хрещена" - начальник колонії. Реж. А. Полинніков.
(2014 року) "Битва за Севастополь" ( "Незламна") - унтер-офіцер. Реж. С. Мокрицький
(2014 року) "Син за батька" - бандит. Реж. Р. Гігієнішвілі
(2014 року) "Поділися щастям своїм" - бандит. Реж. О. Байрак
(2014 року) "Везе ж людям" - чиновник в театрі. Реж. А. Полинніков
(2013) "До побачення хлопчики" - офіцер викладач в арт. училище. Реж. С. Крутін
(2013) "Курортна поліція" - бандит. Реж. С. Виноградов
(2013) "Спецзагін Шторм" - бандит Сева. Реж. В. Ібрагімов
(2013) "Шулер" - офіціант Реж. Е. Паррі
(2013) "Сонячний удар" - чекіст. Реж. Н. Михалков
(2013) "Чорні кішки" - капітан МДБ. Реж. Е. Лаврентьєв
(2012) "Чай з бергамотом" - хуліган. Реж. А. Полинніков

Театральні роботи:
"Самогубець" п'єса Миколи Ердмана - батько Елпідій. Реж Юліана Брагіна
"Суд над відьмою" - Єпископ (в головній ролі з Орнеллою Муті). Реж. Енріко Марія Ламанн.

Олександр Володимирович Половець, народився в Одесі 14 червня 1969 року в родині викладачів ВУЗів. Роки навчання в середній школі 56 г Одеси з 1976 по 1987 роки. 1987 рік - студент першого курсу Одеського Національного Політехнічного Університету. У 1993 році закінчив Університет Кафедра технологія машинобудування. Закінчив школу акторської майстерності при Одеській кіностудії. Професійно займався легкою атлетикою.

Фільмографія:

Читати повністю
Повернутися до списку персон

Фотографії

Іменинники, 30 листопада

Вхід через сервіси

Для входу на KINOafisha.ua ви можете використати
свої акаунти в наступних сервісах: