Вхід

Аронофскі радий негативної критики фільму "Мама!"

25.09.2017

Шум навколо лже-хоррора "Мама!" не вщухає. Спори, дискусії, лайка, невдоволення, здивування - все триває. Режисер Даррен Аронофскі нарешті вирішив прокоментувати настільки негативні відгуки і касовий провал.

Нагадаємо, фільм з Дженніфер Лоуренс і Хав'єром Бардемом за підсумками прем'єрного уїк-енду отримав на сайті CinemaScore, який досліджує американську аудиторію, рейтинг F, найнижчий рейтинг з усіх можливих.

Але Аронофскі, судячи з усього, був цілком готовий до такої реакції. "Цікаво те, що вийти з кінотеатру після цього фільму і не поставити йому" F "просто неможливо. Це фільм, який б'є в обличчя. Це цілковитий удар в обличчя, - сказав постановник в бесіді з The Frame. - І ми в захваті від цього. Ми хотіли зробити панк-фільм і прийти з ним до вас. і причина, по якій я це зробив, в тому, що мені було страшенно сумно, я мучився і страждав, і хотів все це виплеснути ".

Аронофскі додав, що всі члени команди, яка працювала над фільмом, прекрасно знали, що він не виграє в "конкурсі популярності". Але режисер заклав в фільм меседж про глобальне потепління і жадав у відповідь дії від глядача: "Це страшно, коли ви розмовляєте з людьми, освіченими і мислячими, а потім стикаєтеся з іншими людьми, які в основному вірять в силу айфона, в те, що вони можуть комунікувати з 35 мільйонами людей в одну мить, але при цьому не вірять в науку в інших сенсах (мова про зміни клімату. - Прим. ред.). Ви знаєте, це так само доведено, як гравітація. І в них вірять стільки ж людей, скільки і в гравітацію. і це лякає мене. Змушує кричачи ть. Так, мені хотілося вити. І це був мій виття ".

Ось так досить плутано Аронофскі пояснив свій порив зняти і випустити "Маму!", Яка йде в українських кінотеатрах з 14 вересня.

Джерело: okino.ua

Повернутися до списку новин