Вхід

Єва Нейман. Творча зустріч / ОМКФ

Країна, рік:Україна, 2016

Жанр: фестиваль

Тривалість:1 год. 30 хв.PT1H30M

10
1 голос
Оцінити:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Народилася в Запоріжжі в родині інженера. У 1993 році емігрувала до  Німеччини. З 1997 по 2006 навчалась в Німецькій академії кіно і телебачення в Берліні. У 2000 році працювала стажистом режисера у Кіри Муратової на зйомках фільму "Другорядні люди".
Стрічка "Біля річки" була знята на Одеській кіностудії і показана в 2007 році на Московському міжнародному кінофестивалі (перший фільм українського виробництва після 1991 року, показаний на фестивалі), на 37-му Міжнародному кінофестивалі в Лагові (Польща), де завоювала срібну нагороду і поза конкурсу на Міжнародному кінофестивалі в Роттердамі.
Фільмографія:
1998 — Хризантеми в жовтому (Chrysanthemen in Gelb, короткометражний фільм)
2000 — Хроніка прощання (Chronik eines Abschieds, короткометражний фільм)
2001 — Замри, Відімри (Friere ein, taue auf, короткометражний фільм)
2004 — Все по-старому (Alles beim Alten, документальний фільм)
2005 — Побачити море (Das Meer sehen, документальний фільм)
2006 — Шляхи Господні

Відгуки про фільм Єва Нейман. Творча зустріч / ОМКФ 0

255 символів залишилося

Відгуки відсутні

Вхід через сервіси

Для входу на KINOafisha.ua ви можете використати
свої акаунти в наступних сервісах: