Закрити
Наверх Наверх

Єва Нейман. Творча зустріч / ОМКФ

10 
1 голос
Оцінити:

Країна, рік: Україна, 2016

Жанр: фестиваль

Тривалість: 1 год. 30 хв.PT1H30M

Народилася в Запоріжжі в родині інженера. У 1993 році емігрувала до  Німеччини. З 1997 по 2006 навчалась в Німецькій академії кіно і телебачення в Берліні. У 2000 році працювала стажистом режисера у Кіри Муратової на зйомках фільму "Другорядні люди".
Стрічка "Біля річки" була знята на Одеській кіностудії і показана в 2007 році на Московському міжнародному кінофестивалі (перший фільм українського виробництва після 1991 року, показаний на фестивалі), на 37-му Міжнародному кінофестивалі в Лагові (Польща), де завоювала срібну нагороду і поза конкурсу на Міжнародному кінофестивалі в Роттердамі.
Фільмографія:
1998 — Хризантеми в жовтому (Chrysanthemen in Gelb, короткометражний фільм)
2000 — Хроніка прощання (Chronik eines Abschieds, короткометражний фільм)
2001 — Замри, Відімри (Friere ein, taue auf, короткометражний фільм)
2004 — Все по-старому (Alles beim Alten, документальний фільм)
2005 — Побачити море (Das Meer sehen, документальний фільм)
2006 — Шляхи Господні

Рецензії до фільму

всього - 0

На жаль, рецензій до фільму «Єва Нейман. Творча зустріч / ОМКФ» в даний момент ще немає. Але Ви можете бути першим користувачем, який її напише.

Для того щоб написати рецензію

Відгуки про фільм Єва Нейман. Творча зустріч / ОМКФ

всього - 0
255 символів залишилося
Додати свій відгук
Опублікувати від імені
Відгуки:

Відгуки відсутні

Дивіться також
Флешпоінт Воно Франц
фантастика, драма, бойовик, пригоди, фентезі star 8,4
трилер, жахи star 8,3
мелодрама star 8,1

Використовуючи сайт kinoafisha.ua, Ви погоджуєтеся з умовами Угоди про конфіденційність

Детальніше